Småskalaondskap

Bjarte Malum foreleser om situasjonsbetingede årsaksfaktorer som påvirker mennesker til å begå krenkende, grenseoverskridende eller småskala-ondskapshandlinger mot andre. Det taes utgangspunkt i et selvopplevd eksempel på en slik type handling og årsakene bak blir analysert. Bjarte trekker linjer i et historisk perspektiv og ser på hva som ligger bak og kommer innom temaer som makt, motmakt, avstand mm. Foredraget avsluttes med å trekke frem hva som må til for å forebygge slike fenomener.

Foredraget har gått sin seiersgang fra Alta i nord til Lyngdal i sør og er inne på flere av landets Høyskoler. Bjarte har over 15 års erfaring fra landets strengeste barnevernstiltak, bofellesskap og nå de siste 6 årene fra booppfølging med voksne rusavhengige. Han brenner for at mennesker skal komme mer i kontakt med seg selv og da må vi tørre å se på skyggesidene våre!

Foredraget vil garantert overraske, sjokkere og opplyse deg. Det passer for både fagfolk og andre. Bjarte Malum er utdannet vernepleier med videreutdanning i veiledningspedagogikk. Han har 15 års erfaring fra lukkede barnevernsinstitusjoner og fra rus og psykiatri. 
Les mer om Bjarte Malum her.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt for tilbud

Ring Bjarte på telefon 99 47 51 91 eller
send e-post til bjarte@mennesketifokus.no
Bjarte Malum
foredragsholder

Bestill foredrag, kontakt oss gjennom skjema.

Kontakt