Velkommen til
gratis webinar!

Vårt fokus er kommunikasjon og krisehåndtering
i møtet mellom mennesker.

Mennesket i Fokus tilrettelegger, utvikler og gjennomfører ulike webinarer for både private og for næring. I dette gratis webinaret vil vi forklare deg hvordan du kan benytte TEFT-metoden som et verktøy, metode og kompass i eget liv.Møt kurslederne

I dette gratis webinaret vil du møte
Randi T. Nordvik og Bjarte Malum.
Begge sitter på lang og bred kompetanse innen en rekke fagfelt, og er spesielt godt kjent for å forstå individer på et dypere nivå.

Randi T. Nordvik

15 år: Næringslivet – markedsføring, salg og ledelse

20 år: Foredragsholder, kursleder, personlig veileder, coach, parterapeut

Utdannelse: Relasjonsledelse, emosjonsfokusert terapi,
coaching, parterapi, konflikt- og krisehåndtering

Bjarte Malum

Foredragsholder og kursleder Bjarte Malum er utdannet vernepleier med videreutdanning i veilednings-pedagogikk. Han har 15 års erfaring fra lukkede barnevernsinstitusjoner og fra rus- og psykiatri. Foredraget om Småskalaondskap har gått sin seiersgang fra Alta i nord til Lyngdal i sør med et tema som både berører og opprører. Bjarte underviser blant annet på Høyskolen i Bergen og for MennesketiFokus.

Sikkerhetsregel #1

I kurset forklarer vi deg hvordan du kan bli en større ressurs for andre ved å ta vare på deg selv først. For mange er det intuitivt å hele tiden søke utover med mål om å være en hjelper og ressurs for de som trenger oss. Sannheten er den at vi blir en dårligere ressurs og hjelp for andre i takt med vår forsømmelse av en selv.

Vi forklarer deg i detalj hvordan du både kan oppleve verdi og mestring ved å være en hjelper, og samtidig ta vare på deg selv.

Kinderegget

TEFT-metoden er ikke bare tomme ord på et ark eller vage selvopplevde påstander. Når vi har utviklet TEFT-metoden har vi tatt særskilt stor høyde for å gjøre metoden om til et verktøy, metode og kompass i eget liv.

Mye av årsaken til at vi sliter med å oppleve retning og mestring i livet, som igjen kan føre til stress og nedstemthet, er nettopp mangelen på struktur og kompass på det vi gjør og hvor vi står.

Med TEFT-metoden hjelper vi deg til å få overblikk over deg selv, din situasjon, posisjon og vi setter kurs mot dit du ønsker å være.

Navigere eget liv

Ofte ønsker vi å gå dit vinden fører oss. Vi ønsker kanskje også å gå i skogen uten retning og kompass, men med dette oppstår det noen aktuelle problemstillinger.

I skogen går man sjelden en rett linje mot målet og vinden kan fort skifte og føre deg i motsatt retning av det du selv ønsker.

Derfor trenger vi ofte et kart og et kompass vi kan navigere etter. Det er ingen skam å ha kalkulert kursen på forhånd. Det er heller ingen skam å innrømme at raskeste vei mot mål ofte er å vite hvor veien går på forhånd, fremfor å tviholde på metoder som i praksis bare fører oss lengre unna målet vårt.

mennesket i fokus kommunikasjon

Gratis webinar om TEFT-metoden

Bli med oss i noen minutter og opplev hvordan du kan få redskaper som gjør det enklere for deg å både bli tilfreds med deg selv, og bidra for andre. Vi viser deg hvordan vi med TEFT-metoden kan gi deg et verktøy, metode og kompass du umiddelbart kan dra nytte av og som kan hjelpe deg å få mer ut av både privatliv og jobb!

Modul 1 – Sikkerhetsregel #1

Ønsker du å vite mer om TEFT-medoden?

Du har nå fullført vårt gratis webinar om TEFT-metoden, og vi inviterer deg til en hyggelig prat om hvordan du kan enten bli TEFT-ambassadør i egen bedrift eller ta videre kurs i TEFT til eget formål enten behovet er privat eller i jobbsammenheng.

Skriv deg gjerne inn på skjemaet til høyre, så vil vi ta kontakt med deg for videre kartlegging og samtale. Denne samtalen er selvsagt helt uforpliktende og kostnadsfri.

TEFT®-metoden hjelper deg til å være fullt og helt tilstede i øyeblikket

Et helhetlig ledelse- og kommunikasjons-verktøy og metode som kan brukes både i jobb og privatliv. Verktøyet hjelper deg og dine medarbeidere å få mer oversikt og fokus. 

Dette gir igjen mer energi, overskudd, glede og mening i hverdagen!

Våre kurs og foredrag

For Hjelpere

TEFT®-kurs
Hvem hjelper hjelperen
Vivat Førstehjelpskurs ved selvmordsfare
Stressmestringskurs
Latterkurs
Fargeriktpåfyll

Veiledning og coaching for enkeltpersoner og par

For BEDRIFTER

TEFT®-kurs
Vivat Førstehjelpskurs ved selvmordsfare
Stressmestringskurs

Veiledning og Coaching for enkeltpersoner

For Privatpersoner

Samlivskurs
    PREP/Bufferkurs
Vivat Førstehjelpskurs ved selvmordsfare
Stressmestringskurs
Latterkurs
Fargeriktpåfyll

Veiledning og Coaching For enkeltpersoner og par

Individuell Terapi

PARTERAPI

Vi hjelper deg til å være fullt og helt tilstede i øyeblikket.