Individuell terapi

Mennesket i Fokus hjelper deg å skape flere pusterom i en krevende og hektisk hverdag. Det vil igjen gjøre deg mer tilstedeværende og fokusert både i jobb og privatliv. 

Men for at du virkelig å kan være noe for andre, må du først være noe for deg selv.
Å gjøre, prestere og være noe for andre er kvaliteter de fleste av oss kjenner igjen og verdsetter.

Så lenge vi har overskudd, kjenner glede, mening og mestrer det vi gjør går det meste bra. I det øyeblikket noen av disse elementene forsvinner skjer det noe med oss, ofte helt umerkelig.

At noe har skjedd forstår vi først når overskuddet mangler, helsen begynner å svikte, og/eller vi opplever flere konflikter og uoverensstemmelser i omgivelsene, på jobb eller privat.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Er du en av de som har strukket deg for langt og trenger en pause er vi her for å hjelpe deg til å justere ditt kompass så du finner retningen tilbake til din livsglede og energi som igjen vil gi deg inspirasjon og overskudd til å leve livet ditt slik du egentlig ønsker.

Er du en av de som har overskudd, glede og mening i livet, men ønsker å forebygge negativt stress og utbrenthet, er vi  her for å gjøre deg bedre rustet og i stand til å møte små og store utfordringer i din hverdag og i ditt liv.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål

Kontakt