LatterYoga kurs

På latterkurset setter vi fokus på hva latteren kan gjøre med oss og for oss. Naturlig og fri latter er helsefrembringende, samlende og helt gratis!

En god latter kan bokstavelig talt forlenge det gode liv, men den skal ikke gå på bekostning av andre. Det bør være i alles interesse å skape et humørfylt miljø både i arbeid og privatliv. Latter og sunn humor gir bedre helse, åpner oss opp og skaper bedre samhold. Det er både sunt og fornuftig å ha det gøy.

Det å le av oss selv og sammen med andre, styrker våre relasjoner og gjør kommunikasjon og samarbeid lettere og lystigere.
Latter og sunn humor på arbeidsplassen gir færre sykemeldinger, reduserer konfliktnivået, gjør mindre turnover og høyere måloppnåelse. Det er rett og slett veldig lønnsomt å ha det gøy.

Vi setter fokus på

  • Fakta og forskning i forhold til latter og fysisk og psykisk helse
  • Kulturforståelse på arbeidsplassen, på tvers av alder, kjønn, religion, etnisitet og posisjon
  • Trimme lattermusklene på en enkel og uhøytidelig måte

Barn ler i snitt 400 ganger pr dag. Voksne ler i snitt 15 ganger pr dag.
Barn elsker å le og latter er noe vi har naturlig med oss fra vi er små, men etter hvert som vi blir eldre og får større krav og forventninger til oss selv og våre omgivelser, bruker vi latteren mindre i hverdagen og latteren blir mer betinget.
 
Dette ønsker vi å gjøre noe med. Latteren har en positiv effekt på våre liv. Det er på høy tid vi tar latteren på alvor! -Vi ler for livet!

Kontakt oss for påmelding til kurs

Kontakt